Beaumaris Sports Pavilion

Public

The design for this community facility was inspired by the warmth, patterning & textures of the suburbs enduring mid-century brickwork that is tactfully used at a civic scale for a new community sports facility.

Asset 1 Read More
The project provides contemporary new sporting facilities for local Soccer & Cricket users while responding to council’s declaration of a climate emergency through the integration of numerous ESD features including solar, recycled materials, passive design strategies, water heating systems to reduce reliance on natural gas, sensor lighting and water tank storage.

The design mediates a tight site envelope enabling the protection of native indigenous trees & vegetation.

Project In Progress
Client Bayside City Council
Location Beaumaris, Victoria